Condicions de compra

CONDICIONS DE COMPRA

Les presents Condicions Generals de Compra regulen l’ús del lloc web pale.net, del que Palé Paper S.L. és titular.

El domini www.pale.net, amb tots els subdominis associats, pertanyen a Palé Paper S.L., a efectes fiscals amb domicili carrer Cavallers, 16 – 17200 Palafrugell-Girona-Espanya, amb CIF: B17569419, e-mail: info@pale.net, Telèfon: 972 301 248.

En compliment del que disposa la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, i altra normativa d’aplicació, Palé Paper S.L. informa:

OBJECTE

Les Condicions de compra estableixen els drets i obligacions de tots els usuaris de la botiga online de Palé Paper S.L., en relació amb els productes i serveis que oferim a través del nostre lloc web www.pale.net i subdominis associats.

En utilitzar el lloc web pale.net o fer una comanda a través del mateix, vostè és conscient de la vinculació amb aquestes Condicions i les nostres Condicions legals i de privadesa, pel que, si vostè no està d’acord amb totes les Condicions i amb la Política de Privacitat, no ha de fer cap comanda.

Aquestes condicions poden ser modificades, pel que ha de llegir-les abans d’efectuar cada comanda.

COMANDES

El realitzar una comanda a pale.net equival a l’acceptació plena i sencera dels preus, de la descripció dels productes a la venda i de les condicions generals de venda, que seran les úniques aplicables al contracte així conclòs.

El comprador es compromet a fer ús del lloc web pale.net només per fer consultes o comandes legalment vàlides. També s’obliga el comprador a facilitar de manera certa i correcta les seves dades de contacte, consentint així mateix el poder fer ús d’aquesta informació per posar-nos en contacte amb ell si fos necessari.

El fer una comanda a través de pale.net garanteix estar plenament autoritzat per utilitzar la targeta de pagament, en cas de triar aquesta modalitat de pagament. Només les persones amb la capacitat jurídica necessària per subscriure contractes relatius a la classe de béns i serveis proposats en aquesta pàgina web poden realitzar comandes a pale.net

El lliurament dels encàrrecs el farà Palé Paper S.L. pels seus propis mitjans o a través d’una agència de transport designada per la mateixa Palé Paper S.L.. Les comandes es lliuraran en el domicili designat pel client o en qualsevol de les botigues físiques de Palé Paper S.L., si el client així ho decideix. Palé Paper S.L. no assumeix cap responsabilitat quan el lliurament no es pugui efectuar com a conseqüència que les dades facilitades siguin inexactes o incompletes, o quan el lliurament no es pugui efectuar per absència del destinatari. Sense perjudici de l’anterior, Palé Paper S.L. adoptarà les mesures exigides al comerciant perquè el lliurament pugui efectuar-se el més aviat possible, tant a satisfacció del remitent com a la del destinatari.

Palé Paper S.L. es compromet a lliurar els productes en perfecte estat a la direcció de lliurament que consti en el formulari de comanda. Pot sol·licitar el lliurament dels articles en un altre domicili i/o a una altra persona física diferent de la que subscriu la comanda.

No es lliuraran comandes en apartats postals.

Respecte als lliuraments en hospitals, organismes públics i altres immobles en els que existeixin restriccions per a l’accés al públic en general, Palé Paper S.L. no garanteix que el lliurament s’efectuï directament al destinatari, quedant complert l’encàrrec i alliberat de responsabilitat, quan la comanda s’hagi posat a disposició del destinatari en la recepció o lloc que faci les vegades de control d’accés.

El període de lliurament dels articles s’indica a la fitxa detall de cada un d’ells.

El termini de lliurament de la comanda dependrà del mètode d’enviament seleccionat. Cada mètode d’enviament té les seves pròpies restriccions i/o càrrecs que s’aplicaran a la seva comanda. Els dies feiners conten de dilluns a divendres, excepte si algun d’ells és festa local o nacional.

El càlcul d’aquest termini està basat en diversos factors, incloent-hi l’adreça de destinació i la rapidesa de processament dels productes de la comanda per al seu enviament (el termini general d’enviament està indicat a la pàgina de detall de cada producte, amb caràcter informatiu, perquè puguis avaluar la rapidesa de l’enviament de la comanda).

PAGAMENT

Palé Paper S.L. ofereix la possibilitat d’efectuar el pagament a través de targeta, bizum o PayPal. El càrrec a la targeta de crèdit es realitza en el mateix moment de realitzar la comanda, a través de la passarel·la de pagament de l’entitat financera corresponent i un cop s’hagi comprovat que les dades comunicades són correctes.

En aquest sentit, les dades confidencials són transmeses de forma encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent. El sistema d’encriptació SSL que utilitzem confereix total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa. Les seves dades gaudeixen de total confidencialitat i protecció.

La seguretat en la compra electrònica està garantida per l’entitat financera corresponent. Aquesta disposa dels mitjans de seguretat necessaris per identificar possibles errors en les dades facilitades al fer de pagament amb targeta.

Les dades sobre les targetes de crèdit no queden registrades en cap base de dades nostra. S’utilitzaran únicament en el TPV (Terminal Punt de Venda) virtual de l’entitat financera corresponent, a través de la seva Passarel·la de Pagament Segur.

Les targetes de crèdit estan subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat emissora de les mateixes, però si l’entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables per cap retard o falta de lliurament i no podrem formalitzar cap contracte amb vostè.

Palé Paper S.L. es reserva el dret a canviar les modalitats de pagament i pot crear-ne noves o eliminar alguna de les existents, sense que l’usuari/client de pale.net pugui fer reclamacions per aquest motiu. No obstant si el canvi en la modalitat de pagament afectés una comanda ja realitzada, des de pale.net ens posaríem en contacte amb el client per informar d’aquest canvi, oferint l’opció de cancel·lar la comanda si ho considerés convenient.

PREU, TERMINI DE VALIDESA DE L’OFERTA I COST DEL TRANSPORT

Els preus indicats a sota de cada producte són totals (IVA inclòs) i únicament cal afegir-hi les despeses d’enviament que, per a cada destinació i opció de transport escollida, s’especifiquen. Els preus apareixen reflectits en euros. Els preus i condicions exposats són els vàlids en cada moment, i tenen vigència únicament en la sessió oberta. En la informació de confirmació de comanda, amb caràcter previ a que el comprador accepti l’operació, s’especifiquen clarament els preus de cadascun dels articles triats, la concreció de les despeses de lliurament que seran aplicables a l’operació i les promocions o descomptes que, si escau, siguin d’aplicació.

COST DEL TRANSPORT:

– Recollida a qualsevol botiga de Palé Paper S.L.: si es vol un servei urgent amb ràpida entrega (màxim 24h)  aquesta tindrà un cost de 2€ en comandes inferiors a 10€ i 4€ en comandes superiors a 10€. Si el servei no és urgent (com a màxim 72h) el servei serà gratuït. Les comandes urgents s’hauran de realitzar abans de les 13.30h. Consultar l’horari de l’establiment abans de la recollida, tot i ser de caràcter urgent, si la botiga no està dins l’horari laboral no podrà servir la comanda.

– L’entrega de comandes a Palafrugell (també Calella de Palafrugell, Tamariu, Llafranc i Llofriu), en comandes urgents (màxim 24h) tindrà un cost addicional de 3.50€ per a comandes inferiors a 10€ i 4,50€ per a comandes superiors a 10€. En comandes de caràcter no urgent ( màxim 72h) tindrà un cost addicional de 3€ en comandes inferiors a 10€ i en comandes superiors a 10€ el cost serà de 4,50€. En comandes de més de 50€ l’entrega serà gratuïta. Les comandes urgents s’hauran de realitzar abans de les 13.30h. Els diumenges no hi haurà entregues.

-Les entregues a rodalies de Palafrugell (amb els codis postals: 17255, 17252, 17213, 17251, 17250, 17121, 17118, 17253, 17230, 17256, 17214, 17123, 17253, 17111, 17100, 17220, 17246, 17257), en comandes URGENTS (màxim 36h) tindrà un cost addicional de 4.50€ per a comandes inferiors a 10€ i 5,50€ per a comandes superiors a 10€. En comandes de caràcter no urgent ( màxim 72h) tindrà un cost addicional de 3,50€ en comandes inferiors a 10€ i en comandes superiors a 10€ el cost serà de 4,50€. En comandes de més de 50€ l’entrega serà gratuïta. Les comandes urgents s’hauran de realitzar abans de les 13.30h.  Els dissabtes i diumenges no hi haurà entregues.

– Enviaments a domicili (Península Ibèrica): 10,00€ i.v.a. inclòs per a tots els enviaments de comandes fins a 49,99€ d’import, independentment del pes de la comanda. Per enviaments amb import de 50€ o superior, els enviaments seran gratuïts.

– Enviaments a domicili (Illes Balears*): 15,00€ i.v.a. inclòs per a tots els enviaments de comandes fins a 49,99€ d’import, independentment del pes de la comanda. Per enviaments amb import de 50€ o superior, els enviaments seran gratuïts.

– Enviaments a domicili (Illes Canàries): 70,00€ i.v.a. inclòs per a
tots els enviaments de comandes fins a 99,99€ d’import, independentment
del pes de la comanda. Per enviaments amb import de 100€ o superior, els
enviaments seran gratuïts.

* vàlid per Mallorca i Menorca (per d’altres illes, consultar a la mateixa botiga online)

– Per enviaments a d’altres destinacions, tant nacionals com internacionals: consulteu les botigues on-line o poseu-vos en contacte a info@pale.net.

Per a qualsevol informació sobre la teva comanda, pot sol·licitar-la a través de la pàgina de Contacte del portal, enviant un correu electrònic info@pale.net o un whats app al 972 301 248.

Palé Paper S.L. es reserva el dret de modificar en qualsevol moment els preus de venda i/o enviament que figuren en pale.net, però els articles es facturaran sobre la base de les tarifes en vigor en el moment en què es registri la comanda sota reserva de disponibilitat en aquesta data.

INFORMACIÓ I CONSULTES

Per a qualsevol informació sobre comandes web o sobre les característiques dels productes i serveis que oferim, així com per comunicar-nos qualsevol tipus d’incidència o reclamació referent a la compra online, posem a la vostra disposició la pàgina de Contacte del portal, enviant un correu electrònic a info@pale.net.

La formalització de la compra es podrà realitzar en els idiomes disponibles a la pàgina.

DEVOLUCIONS

No estan permeses les devolucions, ja que és el client qui ha escollit prèviament els arxius.

Devolució per defectes de producte, defectes produïts en el transport o error en l’enviament: si en el moment del lliurament s’aprecia de forma visible i clara, sense necessitat de manipular els embalatges d’enviament o els propis del producte, que un producte té defectes provocats per danys en el transport o s’aprecia, de la mateixa manera, un defecte en la mercaderia rebuda, també durant el període de garantía, el client ho pot comunicar a Palé Paper S.L. (mitjançant whats app al 972 301 248 o correu electrònic dirigits a info@pale.net) en un termini de 15 dies. Palé Paper S.L. es responsabilitzarà de la substitució per un de nou o el reemborsament del preu pagat pel mateix. La reparació i/o la substitució del producte defectuós serà gratuïta. Aquesta gratuïtat comprendrà les despeses necessàries realitzades per a esmenar la falta de conformitat dels productes amb el contracte, especialment les despeses d’enviament, així com els costos relacionats amb la mà d’obra i els materials.

En cas de producte defectuós, el venedor haurà de procedir, segons correspongui, a la reparació, substitució, rebaixa del preu o resolució del contracte, gestions que seran gratuïtes per al consumidor i usuari. El consumidor i usuari ha d’informar el venedor de la falta de conformitat en el termini de 15 dies des de la data de lliurament de la comanda.

Aquest dret de desistiment no s’aplicarà a aquells productes adquirits a través del portal pale.net que, de conformitat amb la normativa en la matèria, per tractar-se de descàrregues de contingut digital, enregistraments sonors, vídeos, discos i similars, productes personalitzats o que per raons d’higiene o altres excepcions legalment previstes no siguin susceptibles de desistiment.

RESPONSABILITAT

Palé Paper S.L. no podrà ser considerada responsable dels danys, sigui quina sigui la seva naturalesa, tant materials com no materials o corporals, que poguessin resultar d’un funcionament o un ús inadequat dels productes comercialitzats.

El mateix s’aplica a les possibles modificacions realitzades a les matèries primes per part dels proveïdors.

Palé Paper S.L. no podrà ser considerada responsable de l’incompliment del contracte subscrit en cas de causes de força major, d’interrupció de l’activitat o vaga total o parcial, especialment, dels serveis postals i mitjans de transport o comunicacions, inundacions o incendi.

El que disposa la present clàusula no afectarà els drets reconeguts per llei en qualitat de consumidor, ni al dret de desistir el contracte.

En cas de litigi, el client podrà dirigir-se, en primer lloc, a Palé Paper S.L. per arribar a una resolució amistosa.

Palé Paper S.L. no es podrà considerar responsable d’un mala impressió degut a una mala qualitat de l’arxiu enviat. La responsabilitat dels arxius que s’envien és absoluta del client, per tant, Palé Paper S.L. declinarà tota responsabilitat de qualsevol equivocació i/o error que pugui reflexar-se a l’encàrrec acabat, és per això, que si teniu qualsevol dubte, us animem a que ens contacteu al mail info@pale.net o al whats app 972 301 248.  Al mateix temps, l’alineació dels documents és responsabilitat del client o usuari. Per tant, Palé Paper S.L. no es podrà considerar responsable de desperfectes per talls o perforacions degut a documents mal compilats. És recomanable que l’usuari revisi abans d’enviar que el seu document estigui en les condicions òptimes: 300 dpi, alineació correcta, 3mm de sang per cada costat (1,5cm en el cas de voler enquadernar, al costat de l’enquadernació), les fonts traçades i els arxius en pdf.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I ALTRES DRETS

El comprador reconeix i accepta que els elements i drets de propietat intel·lectual, industrial o altres (incloent sense limitació qualsevol copyright, patents, marques, dissenys, fotografies, imatges i codis font) relatius a les plataformes web de Palé Paper S.L. als quals pugui accedir són propietat exclusiva de Palé Paper S.L.. L’usuari no podrà, directament o indirectament, copiar, modificar, alterar, publicar, comunicar, distribuir, vendre o transmetre els materials d’aquesta plataforma o el seu codi font, o de les descàrregues efectuades, en tot o en part, sense l’autorització escrita de Palé Paper S.L.

Els documents que envieu a Palé Paper S.L. seran utilitzats només amb l’objectiu de complir les necessitats del client, un cop finalitzat el procès d’elaboració, seran eliminats.

Si el client no pot venir a recollir la comanda i envia algú altre a fer-ho per ell i només una persona pot recollir l’encàrrec, ho haurà de notificar prèviament a Palé Paper S.L. en les vies de contacte habitual i esmentades anteriorment, indicant nom i DNI de la persona que recollirà la comanda.

LLEI APLICABLE

Les presents Condicions Generals es regiran i interpretaran d’acord amb la legislació vigent. Per a qualsevol litigi derivat de les relacions comercials entre l’usuari i Palé Paper S.L. les parts acorden sotmetre al que disposa la legislació vigent en la matèria.

SISTEMA DE RESOLUCIÓ DE RECLAMACIONS

Les parts se sotmeten, a elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals més propers al domicili de Palé Paper S.L..

————————————————————————————————–

Data de publicació de la darrera versió de la política de privadesa: 08/02/2023